Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Een melding van een hond vast onder een brug. Wat moet je je daar bij voorstellen? Ter plaatste gekomen, blijkt dat de hond heel veel geluk heeft gehad. Het is dat de melder toevallig in de richting van de brug keek en 2 oortjes boven de rand zag uitsteken.

Na een eerste poging om de hond te redden, kruipt hij onder de brug buiten ons bereik. Na een telefoontje naar de brandweer verschijnt nog geen 10 minuten later de brandweerauto. Na even wat overleg wordt er een plan de campagne gemaakt en beginnen we aan de reddingsoperatie.

Na een vermoeiend half uur, weten we met vereende krachten het dier eindelijk uit zijn benarde positie te bevrijden.

Gelukkig hebben we ondertussen ook de eigenaar achterhaald. Deze was hem als sinds gistermiddag kwijt en had al meerdere malen het gebied afgezocht, tot diep in de nacht en vroeg in de ochtend weer verder.

De hond is dolblij om hem weer te zien en staat te springen als een jonge pup. Hoe de hond daar terecht is gekomen is nog steeds een raadsel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *