Nieuwe ambulance

Om bedrijfseconomische redenen, maar ook om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu, heeft het bestuur van de Dierenambulance Utrecht besloten een nieuwe ambulance aan te schaffen. Deze voldoet, evenals de huidige ambulances, aan alle eisen die worden gesteld om op diervriendelijke en verantwoorde wijze onze werkzaamheden uit te voeren.  Alle materialen die nodig zijn voor het vangen, stabiliseren en veilig vervoeren van gewonde/zieke dieren zijn aan boord.

De aanschaf van deze gloednieuwe ambulance is mede mogelijk gemaakt door een donatie van medewerkers van de gemeente Utrecht en de Stichting Specsavers Steunt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *